Logo
Caramba Webdesign
Home  |  Bedrijfsinformatie   |  Content management   |  Referenties   |  Contact   |  Sitemap

Achtergrond

 

Bedrijfsinformatie

--
Bedrijfsprofiel

--
Bedrijfsfilosofie

--
Werkwijze

--
Tarieven

--
Leveringsvoorwaarden

--


Zoeken

 

Bedrijfsfilosofie

Het voornaamste doel van een website is meestal het overbrengen van informatie. Daarom staat de inhoud van uw site bij ons voorop; de vorm volgt de functie. Bij alles wat wij maken denken we erbij na hoe een toekomstige bezoeker er op zal reageren. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

Dit bereiken wij door uw site zo overzichtelijk mogelijk te maken: bezoekers moeten direct de informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn. Een zakelijke, heldere en consequente navigatiestructuur is daartoe van het grootste belang. De bezoeker mag de weg niet kwijtraken en moet met zo weinig mogelijk muisklikken de gezochte informatie kunnen bereiken.

Het grafisch ontwerp van een website is een belangrijk hulpmiddel voor een goede presentatie. Het ontwerp mag echter de bezoeker niet afleiden van de inhoud van de site. Daarom stralen onze sites evenwicht en rust uit.

Door interpretatieverschillen van browsers kan een pagina er compleet anders uitzien dan de bedoeling was. Om dit te voorkomen, zorgen wij ervoor dat uw pagina's er in elke browser goed uitzien, oud en nieuw. Hoe vaak ergert u zich aan sites waarvoor u eerst speciale software en plugins moet downloaden, voordat u iets mag zien? De sites die wij voor u ontwerpen zijn met elke gangbare browser zichtbaar, zonder speciale benodigde software.

Daarnaast is de snelheid van uw site erg belangrijk. Deze wordt niet alleen bepaald door de snelheid van de internetverbinding, maar ook door de manier waarop uw website gemaakt is. Wij kunnen uw site op een zeer snelle Nederlandse server plaatsen. Daarnaast hebben wij de kennis in huis om uw pagina's zodanig te maken, dat ze zo snel mogelijk worden afgebeeld bij uw bezoeker.

Het maken van een site is maatwerk. Daarom vinden wij het onderhouden van goede contacten met onze klanten erg belangrijk. Het beste contact is persoonlijk contact. Daarom komen wij graag bij u langs om over uw wensen en ideeŽn te praten. Om een succesvolle site te kunnen bouwen, moeten wij iets weten over de beoogde doelgroep en uw doelstellingen. Wij gaan pas aan de slag, wanneer wij weten wat u van uw site verwacht. Dit leggen wij vast in een projectplan: zo is voor iedereen duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten. Op deze wijze hopen wij optimaal aan uw wensen en verwachtingen waar te maken.