Logo
Caramba Webdesign
Home  |  Bedrijfsinformatie   |  Content management   |  Referenties   |  Contact   |  Sitemap

Achtergrond

 

Content management

--
Voordelen

--
Werking

--
Beschikbare modules

--


Zoeken

 

Werking van een Content Management Systeem

Het Content Management Systeem van Caramba Webdesign is flexibel en biedt vele mogelijkheden. Desondanks is het systeem eenvoudig in gebruik. Hieronder ziet u een voorbeeld van enkele basismogelijkheden van ons systeem.

Inloggen

De toegang tot het systeem is afgeschermd. Alleen u (en uw medewerkers) hebben toegang via een inlogscherm.

Paginaoverzicht

U bepaalt zelf de structuur van uw site. Vanuit het paginaoverzicht bewaakt u de samenhang van uw website en kunt u iedere individuele pagina beheren.

Pagina bewerken

Via een gebruiksvriendelijke interface, vergelijkbaar met een eenvoudige versie van MS Word, kunt u de tekst van uw webpagina's beheren. U kunt uw teksten niet alleen voorzien van afwijkende kleuren of opmaakstijlen, maar ook van afbeeldingen.

Bezoekstatistieken

Natuurlijk bent u ge´nteresseerd in het aantal bezoekers aan uw website. In het beheersysteem zit een afgeschermde pagina waarop u per week kunt zien hoe vaak iedere pagina is opgevraagd.

Delegeren van beheersbevoegdheden

Niet alleen uzelf, maar ook uw medewerkers kunnen uw website via ons systeem beheren. Wanneer u dat wilt, vanzelfsprekend. Het systeem bevat een mogelijkheid om meerdere inlognamen aan te maken, zodat uw medewerkers ook kunnen inloggen.


Naar wens kunt u uw medewerkers volledige beheersrechten geven of toestaan om alleen een specifiek gedeelte van uw website te beheren.


Meer informatie?

Bent u ge´nteresseerd geraakt in de mogelijkheden van ons Content Management Systeem? Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie.