Logo
Caramba Webdesign
Home  |  Bedrijfsinformatie   |  Content management   |  Referenties   |  Contact   |  Sitemap

Achtergrond

 

Bedrijfsinformatie

--
Bedrijfsprofiel

--
Bedrijfsfilosofie

--
Werkwijze

--
Tarieven

--
Leveringsvoorwaarden

--


Zoeken

 

Bedrijfsinformatie

Caramba Webdesign is in 1998 opgericht door drie enthousiaste studenten als uit de hand gelopen hobby. Ons doel was om heldere, zakelijke websites te ontwikkelen. De eerste klussen hadden meestal betrekking op een specifieke onderdeel van een bestaande site en betrof fen vaak programmeerwerk en databaseontwerp. Daarnaast maakten wij ook grafische ontwerpen voor diverse sites.

In 2001 heeft Caramba Webdesign in eigen beheer een Content Management Systeem ontwikkeld, waarmee onze klanten geheel zelfstandig hun eigen website kunnen beheren. Inmiddels hebben wij een groot aantal websites uitgerust met dit systeem, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Vanuit een brede ervaring met internet heeft Caramba Webdesign een uitgesproken eigen visie op de inrichting van websites. Lees meer over onze bedrijfsfilosofie. Het ontwikkelen van een site is maatwerk: geen site is gelijk. Daarom hanteren wij een persoonlijke werkwijze om in nauw overleg met onze opdrachtgever stap voor stap een website te ontwikkelen.

Caramba Webdesign bestaat na het afstuderen van de oprichters nu uit twee vennoten. Het ontwikkelen van websites vindt plaats naast de zekerheid van een regulier dienstverband. Zo zijn wij niet afhankelijk van deze werkzaamheden en kunnen wij u op ongedwongen wijze adviseren. Caramba Webdesign heeft lage overheadkosten en kan u daarom tegen bijzonder scherpe tarieven van dienst zijn.

Caramba Webdesign is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 06087729 0000. Wij zijn bekend bij de Belastingdienst onder BTW-nummer NL807164938B01.

Kijk ook naar onze contactgegevens.