Logo
Caramba Webdesign
Home  |  Bedrijfsinformatie   |  Content management   |  Referenties   |  Contact   |  Sitemap

Achtergrond

 

Referenties

--


Zoeken

 

Referenties

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van ons werk. Daarnaast werken wij ook geregeld als leverancier voor collega's op het gebied van server-side programmeerwerk en Content Management Systemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn een catalogus-beheersysteem voor een kunstgalerie, inschrijfsysteem voor een au-pairbureau, contentbeheersysteem voor een accountant, de techniek achter een tweetal interactieve portalsites, programma's die remote content dynamisch in de eigen website inpassen en diverse systemen die bestel-, wedstrijd- en inschrijfformulieren volledig geautomatiseerd afhandelen.

Beleggingspanden.nl / Bedrijfsvastgoed.nl

Voor een bemiddelaar in zakelijk vastgoed ontwikkelt en beheert Caramba al ruim 10 jaar de achterliggende techniek. Zowel de opdrachtgever als zijn relaties kunnen hiermee op eenvoudige wijze het actuele aanbod aan vastgoed online plaatsen. Tevens is een relatiebeheersysteem voor ge´nteresseerde beleggers aan deze site gekoppeld. Achter de front-end zit een uitgebreide back-end om alle interne bedrijfsprocessen te stroomlijnen.


Rehomy BV / Tersa Benelux BV

Dit bedrijf handelt in gebruikte houtbewerkings-machines en toebehoren en behaalt een groot deel van zijn omzet via internet. Caramba leverde een drietalige site die volledig door het bedrijf zelf onderhouden kan worden. De site bevat o.a. een interactieve database met de voorraad gebruikte machines en een bestelmodule voor supplies.Mantingh training & recruitment

Dit is een goed voorbeeld van een site die is ontwikkeld op basis van het Content Management Systeem van Caramba Webdesign. De opdrachtgever kan eenvoudig zelf haar teksten en afbeeldingen beheren. Iedere themapagina in de site heeft binnen de huisstijl een specifiek eigen accent.  De beheerder kan per pagina zelf deze opmaakaccenten kiezen.


TMA ruimte en mobiliteit

Dit is een goed voorbeeld van een site die is ontwikkeld op basis van het Content Management Systeem van Caramba Webdesign. De opdrachtgever kan eenvoudig zelf zijn teksten en afbeeldingen beheren.


Tio Pepe

Voor dit Mexicaanse restaurant in het centrum van Amsterdam heeft Caramba Webdesign een eenvoudige doch sfeervolle website gerealiseerd. De site bestaat uit een Nederlands en Engels gedeelte.


Studievereniging ConcepT

Voor deze vereniging is een complex beheersysteem ontwikkeld waarmee commissieleden en het bestuur zelf op eenvoudige wijze alle content kunnen beheren. Van deze mogelijkheden wordt gretig gebruik gemaakt. Ook de grafische ontwerpen (waarvan de bezoeker zelf een favoriete versie kan kiezen) zijn door ons verzorgd.Ron Verroen Management Consultancy

Voorbeeld van een eenvoudige statische website. Caramba verzorgde voor Ron Verroen Management Consultancy het grafisch ontwerp van de site en de inhoudelijke invulling daarvan.


MarietHorstink.nl

Een site met bewust minimalistische uitstraling, voorzien van een actuele catalogus van beelden, foto's, tekeningen en schilderijen. Alle content kan via het online beheersysteem dagelijks actueel worden gehouden.


ContacT bedrijvendatabase

In opdracht van de Enschedese studieverenigingen ConcepT en Isaac Newton heeft Caramba Webdesign een systeem ontwikkeld waarmee alle contacten met sponsoren vastgelegd kunnen worden. Het systeem omvat o.a. beheer van bedrijfsgegevens, contactmomenten, contractverplichtingen en facturen. Kenmerken: webbased, multi-user, beheersing van userrechten, altijd actueel.

Stichting Speranta

Stichting Speranta is een particuliere non-profit organisatie met als doel directe steun te bieden aan hulpbeoevende kinderen en aan moeilijk lerende en gehandicapte jongeren in Roemenie. Deze site maakt gebruik van het standaard content management systeem van Caramba, zodat het bestuur zelf eenvoudig de site kan actualiseren.